Legionella?
Voorkom dat u hoofdelijk aansprakelijk wordt gesteld
Als bedrijfseigenaar of bestuurder van een vereniging wilt u het niet meemaken. Een legionella uitbraak. Medewerkers die een legionella besmetting hebben opgelopen zijn lang uit de roulatie. En als u de eigenaar van het bedrijfspand of verenigingsgebouw bent dan 
Kent u de risico's in uw waterleiding installatie
/
Het aantal legionella gevallen neemt ieder jaar toe. Jaarlijks zijn er meer doden te betreuren als gevolg van een legionella besmetting dan van een CO vergiftiging.
Legionella is een steeds grotere bedreiging
+31
Check uw waterleiding installatie
Download de gratis checklist en stel zelf snel vast of u een risico loopt.
Over Marcel
Marcel van Raad is directeur van Loodgietersbedrijf Stijnen. Zijn bedrijf heeft zich toegelegd op het installeren van veilige water installaties. Marcel ziet dat er op dit moment nog veel mis is met waterleiding installaties. “Het is vaak zo eenvoudig te voorkomen” stelt Marcel die met lede ogen ziet dat het aantal legionella besmetting toeneemt. “Vaak zijn projectontwikkelaars maar ook de eigenaren van bedrijfspanden en sportaccomodaties zich onvoldoende bewust van de risico’s” voegt Marcel hier nog aan toe, “terwijl met name de eigenaren het grootste risico lopen op forse claims en boetes”.
Loodgietersbedrijf Stijnen B.V. | Energieweg 25 | 3133 EC Vlaardingen 
010-4346200 | info@loodgietersbedrijfstijnen.nl